U bent hier

Hulp bij het maken van een website

Afbeelding van websites
Website banner

Als jij een mooie website wilt kan ik je daarbij helpen. Door alles voor je te regelen hoef jij eigenlijk alleen maar na te denken over de inhoud van je site en niet over hoe je ervoor zorgt dat je site op het internet beschikbaar komt en je inhoud gevonden kan worden op het web. Ik maak zowel Wordpress als handgecodeerde statische websites. Ik vind het leuk samen te kijken wat er nodig is voor een website en dan een mooi eindresultaat maken!

Wat heb je nodig voor een website?

  • Domein naam - Een domeinnaam heb je nodig om ervoor te zorgen dat jouw website gevonden kan worden op het internet. Een domeinnaam kun je registreren bij een domeinnaam aanbieder (Hosting Provider).
  • Web Hosting - Via een Web hosting aanbieder reserveer je schijfruimte voor jouw website
  • Een ftp programma - Hiermee zet je je inhoud op de webserver van de web hosting aanbieder
  • Een Content Management systeem - Een cms zoals Wordpress of Joomla of Drupal zorgt ervoor dat je zelf tekst en andere inhoud op de website kunt plaatsen. Het cms wordt geïnstalleerd op de webserver van de web hosting aanbieder

Van idee naar online

Het omzetten van je idee in een website is het uiteindelijke doel. Jouw brainstorm over je site zet ik om in een mooie en snelle website. Wil je meer informatie, stuur dan een e-mail via de link onderaan het scherm, of gebruik de afspraak button. Laten we een mooie website maken!


Stel je website vraag!

8 + 0 =
Meer informatie.