U bent hier

Overzetten PC naar Mac

PC en Mac computer op blad
MacBook Air M1 en iMac 21.5 inch 2011

Je hebt uiteindelijk gekozen om over te stappen van PC naar Mac. Gefeliciteerd! Neem contact op met ComputerOK om je data van je PC snel over te zetten naar je Mac. Een korte maar belangrijke introductie van je nieuwe systeem is vanzelfsprekend en ik beantwoord al je vragen, zodat je kunt genieten van een probleemloze transitie. Bel 06-456-509-17 en laten we snel afspreken!

PC naar Mac migratie voor Deventer en omgeving

Je bent gek op je iPhone en je iPad, maar je gebruikt nog steeds een PC. Waarom moeilijk doen? Waarom niet hetzelfde gemak en intuitiviteit die je gewend bent van je andere Apple apparaten.

ComputerOK is er om je te helpen met de setup van je nieuwe prachtige Mac systeem. Migratie van alle data van je PC wordt overgezet naar je nieuwe computer, en de korte introductie cursus zorgt ervoor dat je de Mac volledig kunt benutten.

Het migreren van de PC Data

Klaar om je iDevices te synchroniseren? De setup van je Mac hoeft niet moeilijk te zijn en je kunt van de vollege kracht van het macOS gebruiken zodra je eigen bestanden zijn overgezet. Egbert blinkt uit in het ondersteunen van softwaregebruik, en staat klaar om je te helpen je belangrijke bestanden snel en efficient over te zetten naar je Mac.

ComputerOK kan data overzetten van de volgende media:

  • Jouw oude PC
  • Draagbare harde schijven
  • E-mail
  • CD en DVD