U bent hier

Over

De computerman aan het werk :)
Egbert van ComputerOK - 2012
Hoi, ik ben Egbert, een rustige- muziek liefhebbende- computerspecialist uit Deventer. Ik heb mijn beroep gemaakt van het repareren van computers en het helpen bij computergebruik.

Geschiedenis

In een ver verleden ben ik als stagair begonnen bij een computer assemblage bedrijf met het in elkaar zetten van computers en servers. Vanuit die functie ben ik vervolgens naar klanten gegaan om kleine bedrijfsnetwerken aan te leggen.

Verder heb ik bij diverse bedrijven gewerkt op support afdelingen en als bedrijfs netwerk specialist.

Mijn laatste werkgever is een onderwijsinstelling geweest voor wie ik het beheer van het bedrijfsnetwerk heb gedaan (800 computers en 30 servers). Mijn achtergrond is dus sinds eind jaren '80 altijd computer- en netwerk gerelateerd geweest.

Waarom ik dit doe

Ik vind het leuk mensen te helpen met hun computer problemen of vragen. Het bieden van oplossingen en hulp geeft mij veel voldoening.

Wat is belangrijk voor jou?

Door vanuit huis te werken zijn mijn prijzen laag. Daarnaast vind ik het belangrijk een goede band op te bouwen met jou als mijn gewaardeerde klant.

Ik ben Comptia A+ gecertificeerd en heb diverse andere certificaten in mijn bezit, maar voor jou zijn wellicht geduld, begrip en luisteren veel belangrijker.

Als je wilt kun je alles volgen wat ik doe als ik je probleem oplos. Als ik bij je ben zal ik uitleggen wat ik doe en daarbij proberen niet al teveel in technische termen te verzanden.

Ik wil dat jij je op je gemak voelt en dat je zoveel mogelijk vragen aan me stelt. Als jij meer van het type "Fix het en klaar ermee" bent vind ik dat ook prima!

Ik ben zeker van mijn kwaliteiten en er trots op dat ik mensen help hun problemen op te lossen. Ik kijk ernaar uit met jou te werken aan het oplossen van jouw ICT probleem.


Team

Bewaakt jouw computer!
Siem